Inici

Benvinguts/des

Ateneus Laics i Progressistes neix amb la voluntat de vertebrar un projecte associatiu cultural d'ateneus d'orientació laica i progressista. Es defineix també com una entitat independent i democràtica.

On estem

Ateneus Laics i Progressistes

c. Avinyó, 44 2a planta
08002 Barcelona

Tel. 93 601 16 56
ateneus@ateneuslaics.cat

Es presenta l'"Orgull Laic"

Correu electrònic Imprimeix PDF

Demà dimarts 1 de febrer es presenta a Barcelona el Manual de Campanya 'Orgull Laic'. El Manual ha estat impulsat per Esplac, Acció Escolta de Catalunya, Casals de Joves de Catalunya i Ateneus Laics i Progressistes, les quatre entitats de base del Moviment Laic i Progressista.

L'objectiu del l'Orgull Laic és dotar a les entitats d'un instrument que doni resposta als seus principals reptes i necessitats, de forma que són aquestes les protagonistes i les beneficiàries de les accions proposades. Es tracta d'un manual que pretén ajudar a transformar les associacions laiques per tal que puguin assolir els seus objectius en els àmbits de reconeixement social, espais i locals associatius i fi nançament.

Llegiu-ne més...
 

Passejada comentada per Caldes de Montbui

Correu electrònic Imprimeix PDF
tangramcaldesEl proper diumenge 6 de febrer, es durà a terme una passejada comentada per Caldes de Montbui. 

Es tracta d'una activitat organitzada conjuntament entre dos dels ateneus d'Ateneus Laics i Progressistes: el Casal Popular Tangram de Barberà del Vallès, i el Centre Democràtic i Progressista de Caldes de Montbui.  

Un cop feta la visita pels carrers, monuments i llocs d'interès de Caldes, anirem a dinar en grup a un restaurant, i per rematar, assistirem a l'obra HOMES!, dintre del cicle 23è concurs de Teatre Amateur TACA'M, organitzat pel Cercle Democràtic i Progressista.
Llegiu-ne més...
 

El TACA'M, 23è Concurs de Teatre Amateur de Caldes de Montbui, comença a caminar

Correu electrònic Imprimeix PDF
TACA'MEl TACA'M, 23è Concurs de teatre amateur de Caldes de Montbui que organitza l'ateneu cultural Centre Democràtic i Progressista, ha tornat a caminar!

La primera sessió serà diumenge, 30 de gener a les 18:00, amb l'obra: TAULES SEPARADES de Terence Rattingan. La representarà el Grup de teatre G.T. El Triangle de Barcelona.

Es farà a Stage, Escola d'arts escèniques, C/ Folch i Torres 52.