Inici Eixos de treball Cultura Música, dansa i teatre

On estem

Ateneus Laics i Progressistes

c. Avinyó, 44 2a planta
08002 Barcelona

Tel. 93 601 16 56
ateneus@ateneuslaics.cat

Música, dansa i teatre
circuit_de_cultura_musica_transparent-300x157.png

Aquest eix engloba totes aquelles activitats relacionades amb la música, la dansa i l’expressió mitjançant el teatre. Com en l’eix anterior, es treballarà l’intercanvi de grups de música, dansa i teatre impulsats des de les seccions dels propis ateneus així com la recerca de noves expressions creades per artistes amateurs externs a l’entitat. D’aquesta manera, volem oferir un espai d’expressió als nous creadors, per tal de donar-los-hi l’oportunitat de donar-se a conèixer i potenciar un corrent artístic vanguardista que recuperi alhora la cultura pròpia del territori.

En aquest apartat, trobareu informació de quines són les activitats que composen aquest eix, així com l’ateneu que les duu a terme.

Si teniu propostes d’activitats o creieu que alguna de les que ja esteu duent a terme pot interessar a la resta d’ateneus, feu-les arribar a través del correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Filtra per títol     Mostra'n 
# Títol de l'article Visites
1 Passejada comentada per Caldes de Montbui 862
2 El TACA'M, 23è Concurs de Teatre Amateur de Caldes de Montbui, comença a caminar 1231